Kaçakçılıktan Sabıkalı Eğmez Saçmaladı: “Federal Çözüm FETO Projesi”

İzinsiz hayvan ithali, aykırı hareket ve benzeri suçlardan birçok sabıkası bulunan ve daha önce  yurt dışına çıkış yasağı konan Erkan Eğmez, “Kıbrıs’ta federal çözüm, FETO projesidir” başlıklı bir yazı yazarak saçmaladı.

Eğmez’den AKP Ağzı

Afrika Gazetesi davalarında da faşistlerin tanığı olarak dinlenen Eğmez yazdığı bir yazıda, Kıbrıslı Türkler’in çıkarlarına uygun olan federal çözümün “FETO Projesi” olduğunu belirtti.

AKP Türkiye’sinde muhalifleri haksızca suçlamak için kullanılan “FETO” aracının faşist Eğmez tarafından da dillendirilmesi şaşırtmadı.

Asker Aşkı Kaçakçılığa Kadar!

Toplumsal muhalefetin eylemlerini sürekli olarak provoke etmeye çalışmakla da bilinen Eğmez,  över bir şekilde ağzından  Türk Askeri’ni  düşürmemesine rağmen, kaçakçılık yaptığı sırada kamyonu dur ihtarı veren askerin üzerine sürmüş ve gazetecilere “askerin üstümüzde baskısı var” diye serzenişte bulunmuştu. Eğmez’in bu tavrı “şampiyon milliyetçilerin” asker,(ana)vatan, bayrak gibi kavramları ne için kullandığını ise gözler önüne seriyor.

Erdoğan İçin Evet Propagandası

Eğmez, Ada TV’de program yapımcısı iken programında Türkiye’de gerçekleşecek Başkanlık seçimi öncesinde Erdoğan için “evet” propagandası da yapmıştı.